Otevřeno
ut–so 19:00 – 05:00

23/10 – 20:00

Artsiders + Kabinet

  • art rock
  • od 23:00 Dj Folteen

ARTSIDERS- funky, rock, pop – poctivé písničky, zahrané profi muzikanty, kteří se hudbou chtějí bavit. Jedná se autorskou hudbu, kterou složil, aranžoval a produkoval Jáchym Bašek – baskytarista a vokalista kapely.
Leader vokalista Olda Smysl prošel muzikály a kapelami, aby zakotvil tady, kde se cítí jako doma. Tomáš Makovský tvoří s Jáchymem dlouholetý rytmický tandem, který prostě šlape. Kytarista Tomáš Pecka patří do mladé generace muzikantů a přináší do skupiny svěží vítr z hor. Na postu klávesáka se střídají dva Jakubové – Doležal a Žídek. Který je lepší? Posuďte sami.
Artsiders jsou filosofie, dobrá muzika a parta muzikantů, kteří spolu rádi hrají a mají radost, když jejich hraní baví lidi.

KABINET – pětičlená art-rocková formace z Brna je svým zvukem a důrazem na kvalitní texty téměř ojedinělým zjevem české rockové scény. Jejím leadrem je v divadelním světě známý scénograf a výtvarník Petr Hloušek, hráč na baskytaru a autor části repertoáru. S Richardem Lukesem (kytara) a Milanem Podroužkem (klávesy) je spoluautorem hudby a aranží, bubeníka Petra Hašu si možná někteří pamatují z kapely Mgr. Kelly. V roce 2016 během křtu 2. alba přichází jako vokalistka Eva Ventrubová. Aktuální album APOKRYFY otvírá jiné pohledy na známá fakta – provede posluchače historickými milníky i obyčejnými událostmi, od časů faraona Ramese II. až po současné osudy mexických emigrantů. Tituly z tohoto alba budou stěžejní částí koncertu.

 

Vstupné - 220 Kč